fiume88
New member
Kolege koji rade na putnickim brodocima i koji imaju doticaja s ljudima koji rade u navrdenim i dlicnim poslovima na brodu molio bih da mi pomognu u vezi sljedeceg tj da mi odgovore na pitanje dali su slhedeci troskovi kod prvog ukrcaja neophodni ili se radi o iznudivanju live od kandidata. Znam i citao sam da je prije ukrcaja i za ukrcaj iskljuceno bilo kakvo placanje posrednicima, agentima i inima, pokusavam to objasniti prijatelju al ne vjeruje tj ne slusa. Rijec je o ukrcaju na kruzer odredene firme preko doticne gospode iz nase metropole koja je navela kandidatima sljedece troskove i suguran ukrcaj uz prethodnu edukaciku u londonu. Citiram sljedece: before london: US C1/D visa 160$ (130€),travel to london +/- 100€,career consulting fee 350€(agency) in london:maritime facility fee 505funti cini mi se(training,uniform,airport),norweigian medical exam 270funti-,spending/traveling money(bus,taxi,hotel kad me budu slali na ukrcaj) +/- 600funti.
Upucene u ovo molio bih da komentiraju i napisu osibno misljenje jer smatram da su navedene cifre prenapuhane imaprosto nestvarne da bi se zauzvrat dobilo ukrcaj u svojstvu posade ma kruzer. Hvala unaprid
Upucene u ovo molio bih da komentiraju i napisu osibno misljenje jer smatram da su navedene cifre prenapuhane imaprosto nestvarne da bi se zauzvrat dobilo ukrcaj u svojstvu posade ma kruzer. Hvala unaprid
Last edited: