Kadeti i asistenti

To sta se tebi cini me bas ne zanima pa ako nemas nista pametno za rec rađe nemoj nista govorit.:hihi
Bez uvrede ali triba mi savjet dali da iden ca sa broda i firme koju su propali ili sidit cili dan na brodu ne radit nista,ne ucit nista i zavrsit kadeturu. :udriglavom

Koja firma?

@pojava...

Bit kadeture je da naucis i donosit vazne odluke, izvagat, prosudit itd.

Mogu mislit' koliko ti se pitanja vrti po glavi, koliko sumnje i svih onih neugodnih situacija. Da san na tvom mjestu ja bih trezveno poslozio stvari ovako :

1. jebe mi se, imam dosta love za porucnicki ( nekako cu se snac za to ) a mozda ubodem novi ugovor na nekoj drugoj firmi ( pa nije me sreca bas sva napustila ) a i nisam vise mulac da me neko jebava u zdrav mozak, odnosno imam i ja svoje JA. Moji doma ce me razumit, ai nisam ni prvi ni zadnji koji se iskrca zbog slicne stvari. Oj zivoteeee...

2. A sta cu, kad se sve okrenulo protiv mene, ma necu molat, izdrazat cu jos ova 3 miseca pa makar me guzili. Za lovu koju su mi duzni, nekom cu vec prekinit letvu na kostima, ili makar izbuzat gume na autu. Stisnut muda do kraja, a poslije "rastajem se cigani sa vama ". A i taj nas sindikat ITF i slicna sranja moraju profunkcionirat.

Eto, druge solucije nima, imas podrsku od nas starijih, vidim da si pametan i snalazljiv momak, i da ces donjet ispravnu odluku, koja je samo tvoja, i neces pogresit.

Zelim ti sve najbolje, ali zadnji potez je tvoj...

@LordOwen

Fala lipa na podrsci,lipo je cut tako nesto...
Uopce mi iskrcaj bez osiguranog novog ukrcaja neigra :D

Jedino sta mi je gadno sta san na brodu a triban trazit pare od doma :)
Je kadetura i sve to,mala placa ovo,ono al isto trazit da ti od doma salju pare na brod... :udriglavom

Al sve u svemu u 10. misec je porucnicki a njega triba tad rijesit :hihi

@pojava

Ne brini ti nista za roditelje, razumit ce, nisi potrosija, nego nisi dobija.
Uvali malo diplomacije, spusti glavu pred njima, i bit ce. No sekirikis !!

Ajd lipo surfaj i ne trosi nista, pa makar i crkavicu doma donesa, i to je nesto.

Lip pozdrav i mirno more....

Remember that Big Brother is always watching on You.

@LordOwen

Fala lipa na podrsci,lipo je cut tako nesto...
Uopce mi iskrcaj bez osiguranog novog ukrcaja neigra :D

Jedino sta mi je gadno sta san na brodu a triban trazit pare od doma :)
Je kadetura i sve to,mala placa ovo,ono al isto trazit da ti od doma salju pare na brod... :udriglavom

Al sve u svemu u 10. misec je porucnicki a njega triba tad rijesit :hihi

e hebi ga kakva je sad situacija tesko da ti iko moze garantirat novi ukrcaj, pa neznam mozda je to cak bolje da odgulis i ta 3 miseca bez novaca, (mozda u meduvremenu ti nesto cak i daju) nego da se sad iskrcas pa dok nades kompaniju prode jos pun kufer vrimena i da jos otuces ta 3 miseca...

al slusaj sve ja na tebi...

sritno ti i valjda ce nesto na bolje kreni!!!
Zivija :uzdravlje

moze li mi neko odg. da li je imao iskustva sa korculanskom kompanijom mediteranska plovidba,trebao bi se ukrcati kao kadet na njihov brod koji prevozi pretezito banane u friziderima...

unaprijed hvala!

:uzdravlje

moze li mi neko odg. da li je imao iskustva sa korculanskom kompanijom mediteranska plovidba,trebao bi se ukrcati kao kadet na njihov brod koji prevozi pretezito banane u friziderima...

unaprijed hvala!

Prika mislim da o tome mas pod threadom teretni brodi pa malo pogledaj/

Last edited:

unaprijed hvala!

kad dodjes na brod nemoj slucajno nekog pitat di su im frizideri :udriglavom

Last edited:
moze li mi neko odg. Da li je imao iskustva sa korculanskom kompanijom mediteranska plovidba,trebao bi se ukrcati kao kadet na njihov brod koji prevozi pretezito banane u friziderima...

Unaprijed hvala!

meni je prijatelj tamo c/o i on je zadovoljan..tko zna,mozda budete i skupa na brodu..dobar ti je on...;)

sp?ži sve cd/dvd-ove u iso pohrani ih na disk i u propreties-u stavi kvačicu na hide,ne vjerujem da če tako daleko iči,ja ionako ne nosim nijedan cd na brod muka mi je to sve je na hardu pod hide...........

"Piratski" dvd, cd ...? Na sto se odnosi; filmove, software, glazbu, igrice? Sto je primjerice sa *.mp3 ili software-ima koje doma prekopira?? sa original cd-ova ili primjerice koji su free download na internetu?

Konkretno me zanima da li danas-sutra negdje mo?že?? imati problema zbog nekoliko albuma Zeppelina na mob ili mp3-playeru?

Pozdrav!

Last edited:
Ko danas jos krca kadete???

Ko danas jos krca kadete???

Ako je ko cuja za neku firmu koja oce ukrcat kadeta bilo bi lipo da kaze :udriglavom

Preferira se Kruzer ili jahta :) (iman pottribno iskustvo) :hihi

Fali mi jos 3 ipo miseca do kraja kadeture :cool:

Pozdrav!

Ako je ko cuja za neku firmu koja oce ukrcat kadeta bilo bi lipo da kaze :udriglavom

Preferira se Kruzer ili jahta :) (iman pottribno iskustvo) :hihi

Fali mi jos 3 ipo miseca do kraja kadeture :cool:

Pozdrav!

To ti na jahtama nece proci. Rjetki su slucajevi da se uzimaju kadeti.
Mos probat aplicirat za mornara pa se dogovorit sa barbom da ti to upise ka kadeturu.

Sve adrese od agencija koje krcaju na jahte ces naci na forumu pod temom jahte.
Trenutno su ti sanse veoma male, jer je velika kriza, dosta je ljudi bez posla(bar u jahtingu)
Nemas sta izgubit, osim malo truda i surfanja po internetu, dok ne ispunis svoje podatke.
Ako cujem da ko trazi mornara javim ti.

Back