??ivot na kruzeru

MadMaX

New member
http://www.youtube.com/watch?v=pf-jsgetiW0

Kratki video,?života na kruzeru. Mislim da slika/video,govori sve. Čita sam dosta po raznim forumima,kako je to zaplavo jako mukotrpan,zahtjevan i potplaćen posa,a evo i dokaza. Ne bih nikome volio da zavr??i na Kruzeru,kao osoblje. Ba?? bezvezan ?život,drugi u?živaju a ti crnči?? za siću.

svaki brod ovisi o posadi decki a da nije lakse na cruiseru lakse je jer imas vise zanimacija u slobodno vrime

Je fiume,to je isti onaj cruiser na kojeg sam ja dao link. Tek kad more ONAKO valja cruiser,tek tad vidiš koja je more sila...

Nama je prva liga, meni je žena bila nabrod 7 dana i kaže "jeli vi šta radite"...
Onda san je ubacija u separatorsku, ostala je ćipo 15 sekundi, da je vruće...
A vanka je bilo +18, hehehehe....

Nama je prva liga, meni je ?žena bila nabrod 7 dana i ka?že "jeli vi ??ta radite"...
Onda san je ubacija u separatorsku, ostala je ćipo 15 sekundi, da je vruće...
A vanka je bilo +18, hehehehe....

Ma kako si samo mogao , ja da sam na tvom mjestu svoju bi zaključao na jedno dvi tri ure tamo pa bi pripazila ??to govori o tome kako se samo debljamo i ne radimo ni??ta

Potpisujem da manekeni ni??ta ne rade:p samo nesmiju se debljati jer po novom koji je s vi??kom kg, morat će shodno svopojoj uhranjenosti ići na tretmane ili će dobiti kartu u jednom smijetu .:o

re

re

posao pomocnog osoblja kuhinje (dakle nekvalificiranog osoblja) svugdje je mukotrpan posao, a jedino je mozda na brodovima malo bolje placen.

Back