Ispit za upravitelja preko 3000 kw Å ibenik

Pozdrav,

Da li mi neko može reći kakvo je stanje sa polaganjem klase u Å ibeniku,da li je teÅ¡ko tj.da li triba puno učiti i puno znati ili se može uspjeÅ¡no položiti sve i sa malo manje truda tj.da li puno traže ili progledavaju kroz prste?

Unaprijed se zahvaljujem.

Mislim da trebas dobro nauciti. Zadnji put od 21 kandidata koliko je polagalo samo ih je 6 proslo direktno.
Tako da nije bas lako a najbolji primjer je da je covik (koji radi kao jedini Hrvat na brodu i koristi engleski svaki dan) pao Engleski.
Kompletnu klasu je pao jeran tip bez mogucnosti popravnog koji se BTW obavlja misec iza toga.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja san u sibeniku uvik lipo proden...mislim da su zadar i sibenik normalni gradovi za pomorce...ja san roknija bija dosa tamo nakon misec dana dobar dan-dobar dan i ca...bitno je ne past komplet klasu ovo drugo svaki normalan pomorac prolazi....engleski cak ako i napises lose...vise se gleda usmeno kako pricas...nije za pohvalu ali ja stvarno nista nisan ucija i s pravom sam roknija i to na turbinama koje me ni sad ne inzeresiranju dok ne zatreba.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Ja san u Å ibeniku polaga klasu za terca, iskreno dosta san se sprema i prosa san iz prve ali fer i korektni ljudi, bacali su ali nije bilo izivljavanja, a gospodinu Smoljanovskom kapa do poda!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dragi nas Seljanovski,nije vise u kapetaniji osa je u penziju

kako ne, isa je u pentiju ka PSC, ali i dalje radi ka ispitivac u kapetaniji
Meni je sad bia na klasi u Zadru. Jedino ako se sta novog dogodilo i to nedavno ali u prici s njim
to ce i dalje radit ka i predavat u adria libru

Stari sve ti je to isto di polazes. Lani sam polaga u splitu i niko od nas desetak nije ima vecih problema par njih je samo vraceno na ponavljanje a eto bilo me hebeno prpa ispitivaca. Engleski prodji malo osnovnu gramatiku koju nadjes u svakom rjecniku sa trafike i nema straha. Sa sibenikom samo dobra iskustva. "Strasni " Seljanovski je zapravo covik ipo ako se postavis ozbiljno i korektno. Cakula se ostavi.

Back