Posto na forumu nisam uspio da pronadjem nista o ovoj firmi evo da prenesem par informacija mozda nekome bude zanimljivo.
Plate su sledece:
Master: ne znam tacno, Irci su pa oni imaju 12000 funti koliko sam ukapirao
C/E 9400 funti
2nd eng 7300
3rd eng / 2nd off 5200
Mtm 2690 eura
Ab 2800
Plumber/ fitter 2800
Chief cook 5100 eura
Drugi kuvar 3100
Placaju i po 500 funti bonusa ko ima papire za 2nd eng, c/off. Prica se i o povecanju plata za nizu posadu jer ima masovno odlaze ljudi, na mom brodu otislo 3 motormana u mjesec dana.
Ovo su plate odprilike, za top 4 lijezu kraj svakog mjeseca za ostalu posadu do 10og u sledecem mjesecu.
Ugovori su top 4 4 nedelje on/off
Niza posada zavisi, 6/3, 7/5, 8/4 kako kad.
U makini se recimo napravi plan smjena za citavu godinu i zna se kad ides a kad si kuci.
Manning glavni office je u Rigi, za Balkan ukrcava Adriatic crewing & maritime agency ( crewing@acma.hr ) iz Rijeke, dosta korektni i sve se ispostuje kako se dogovori. Ukrcali su gomilu ljudi iz HR i CG.
U zdravlje
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Plate su sledece:
Master: ne znam tacno, Irci su pa oni imaju 12000 funti koliko sam ukapirao
C/E 9400 funti
2nd eng 7300
3rd eng / 2nd off 5200
Mtm 2690 eura
Ab 2800
Plumber/ fitter 2800
Chief cook 5100 eura
Drugi kuvar 3100
Placaju i po 500 funti bonusa ko ima papire za 2nd eng, c/off. Prica se i o povecanju plata za nizu posadu jer ima masovno odlaze ljudi, na mom brodu otislo 3 motormana u mjesec dana.
Ovo su plate odprilike, za top 4 lijezu kraj svakog mjeseca za ostalu posadu do 10og u sledecem mjesecu.
Ugovori su top 4 4 nedelje on/off
Niza posada zavisi, 6/3, 7/5, 8/4 kako kad.
U makini se recimo napravi plan smjena za citavu godinu i zna se kad ides a kad si kuci.
Manning glavni office je u Rigi, za Balkan ukrcava Adriatic crewing & maritime agency ( crewing@acma.hr ) iz Rijeke, dosta korektni i sve se ispostuje kako se dogovori. Ukrcali su gomilu ljudi iz HR i CG.
U zdravlje
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk