Geomedi Malta

Geomedi

New member
Geomedi is a recruitment and service company based in Malta, specializing for oil & gas industry. With over 25 years joined experience in this sector, we strive to deliver premium service to our clients.
Currently we are in need of 2 experienced Derrickman (Direct Contract, permanent position), 2 weeks on / 3 weeks off to work on a platform. Please advise if interested or if you know of anyone who might be interested.
Application including a detailed CV and corresponding documents are to be sent to: dzc@geomedi.com
Our new internet presentation Welcome to Geomedi will be available soon and will also list all the future positions required by our clients.

U podforumu 'Predstavite se' je navedeno da je ovo nova agencija na Malti, koja je otvorena od strane ljudi koji su bili deo agencije Ableman, a koja je vec par puta radila intervjue u hotelu Bonavija (Rijeka). Ja inace ne radim za ovu novu agenciju ali sam upoznat sa ljudima koji je vode i koji su me zamolili da postavim ovu kratku prezentaciju. Nadam se da ovim nije napravljen neki prestup na forumu...

Back