Evo ako je netko zainteresiran neka posalje mail,ja san na brodu
andira@yc4you.com
Dear Josip,
I hope you are
well.
We currently
have a new position available as follows and I was wondering if
you are interested
2nd officer needed for a 60m private M/Y (Cayman flag) currently heading
for Taiwan (based in Hong
Kong)
We are looking for an OOW who is prepared to work on deck as
well (not just do admin work).
Must be energetic and good at driving tenders. Someone who has a
good sense of humour and is a team player.
Ideally has sailing or boating in the blood from family boats
and has a real
affinity for the sea or at least a genuine interest
in water sports. Non smokers get priority.
Permanent
position to start asap. Salary: 5500 USD
monthly
Looking forward to hearing from you.
Warm regards,
Andira
Urgent jobs for yacht 55m Chief Stewardess for 2000Eur for 5 months summer 1000Eur for 7 months winter First officer for 3000Eur for 6 months Second officer for 3000Eur for 6 months Bosun/deckhand for 1000Eur for 5 months summer / 700Eur for 5 months winter Stewardess 1400 Eur for 5 months summer /1000Eur for 7 months winter Route Croatia-Greece Please contact us on ssm-personnel@ssm.hr or tel.number 021 558 545
Smiješne plaće od još smješnije agencije
bok svima,evo htio bih se mali javiti u rubrici jahte jer bas i nema puno postova a moglo bi se vise gvoriti o tome jer su po mome iskustvu poslovi na jahti puno bolji nego na npr na kruzerima. ja sam nakon par godina rada kao ETO i slicno skupio hrabrosti i otisao na jahte,sada vec godinu dana i druga jahta. Htio bih reci da sam dozivio vrlo ugodno iznenadjenje jer je posao na jahtama puno bolji u vecni aspekta,placa, ugovora, kolicine rada, hrane, pa i slobode i ljudskih odnosa. Zapravo je najveci sok bio da sam itekako kvalificran za taj posao nakon rada na velikim brodovima a mislo sam da ce prilagodba biti puno zahjevnija.Sada vec gradim znanje AVIT i radim kao "sole ETO" na 70m. Htio sam ovo podijeliti s nasim ljudima jer nas u tome jos uvijek nema dovoljno. Sve ove britanske agencije nisu nikad pokazale nacionlisticki stav i davali su mi posao i gurali ma naprijed, zapravo ako se prati "job requirements" za specificni posao lako se moze vidjeti sto se trazi i poraditi na tome. Eto nadam se da ce se bar jedan ukrcasti na jahte kad vidi ovo i uzivati kao i ja! Lijep pozdrav i svako dobro!
Stari sta znaci 5000 DOE?evo jedan na koji je relativno lako upasti i bez jahting iskustva,original je na "yot spot"
This is an automated message.
A new Electrical Technical Officer (ETO) opportunity has been posted on www.yotspot.com by Faststream . We are sending this message to see if this role may be of interest to you (if applicable) or someone you might know.
Electrical Technical Officer (ETO) Job ID #525529
About: We are currently working with 100m+ M/Y to find a ETO. The Yacht: 100m+ M/Y, Private, World Cruising The Position: ETO on board, working within a large engineering team under the Chief Engineer. This is an ETO position as there is an AV/IT engineer on board however some overlap into this role would be expected. Previous experience on Yachts or on Cruise Ship will be ideal. The Person: Professional, experienced, hard working and flexible. Good experience with all systems found on board, good hands on skills. Ideally hold a CoC ETO but this is not essential. STCW, ENG1, PSA or PDSD and ideally a B1/B2 Visa. The Package: Salary $5000+ DOE, 10:10 weeks rotation + flights, single cabin, Start April