Esvagt A/S

Koliko znam od nekih skandinavaca tu netriba ni slat aplikaciju ako nepricas njihov jezik i nisi spreman placat porez Danskoj.
Sve u svemu dobra firma ali samo za njih, (ako laze kolega lazem i ja)

Sent from my iPad using Tapatalk

Nije bas tako...

Good Afternoon Ivan,
Thank you for your time just now as discussed I have a positon for you based in the Shetland Islands in the UK for the Danish company ESVAGT.
They are willing to pay up to £XXX per day and travel expenses whilst working and travelling from the airport.
Kind regards,
Scott Redfern
Recruitment Consultant
T: +44 1625 537 555 Ext: 1023
E: sredfern@leap29.com
W: www.leap29.com

Nije bas tako...

Good Afternoon Ivan,
Thank you for your time just now as discussed I have a positon for you based in the Shetland Islands in the UK for the Danish company ESVAGT.
They are willing to pay up to £XXX per day and travel expenses whilst working and travelling from the airport.
Kind regards,
Scott Redfern
Recruitment Consultant
T: +44 1625 537 555 Ext: 1023
E: sredfern@leap29.com
W: Leap29 - Homepage

Oni zaposljavaju samo ljude koji pricaju Danski ili eventualno Norveski

Provjereno iz prve ruke

provjereno ili ne provjereno mozemo se natezat ja sam napisa tko me kontaktira i ponudija posa sve je transparentno tip je zna da ne prican ni danski ni norveski pricali smo na telefon i ponuda je bila konkretna.

Ma Ivan.k prika nisam se na tebe referirao nego sam danas bio u nekom kontaktu s njima tocnije s njihovim officom i onda su mi top rekli. Nema to veze s tvojim postom. Nemoj shvacat osobno jer nije bilo.

pozz

dalmos jebemu pa logika mi nalaze da si se na mene referira (kronologija postova) ali nisan ja to shvatija osobno (ovo ''natezat'') ja sam iznija samo svoje iskustvo i stavija sam tko mi je nudija posa na ESVAGT

e sad ovo je bilo za UK sektor konkretno Shetland Area, a to sta ti govore iz njihovog glavnog ureda nije mi jasno jer ne mogu virovat da bi me tip zva na telefon nesto nudija gubija vrime samnom a zna da nisan ni danac ni norvezin niti da pricam jedan od ta dva jezika...

nesto tu ne stima...

Last edited:
Ma kuzim te ali meni je danas njihov crew mgr rekao da nikoga osim ono kako sam naveo. Dobro si reka jebe lud zbunjenog. haha

Pozz

FRAMEWORK AGREEMENT JOB2SEA are pleased to announce a FRAMEWORK AGREEMENT with the Danish offshore company ESVAGT. JOB2SEA has entered into a one-year agreement for the provision of hiring of seafarers for various positions for Esvagt’s fleet. We are looking forward to continuing our successful and fruitful cooperation. Steen Jepsen Director JOB2SEA | Home Page

UpoÅ¡ljavaju strance ( meni ponudili ) ali ne plaćaju let do Danske, moraÅ¡ plaćat porez, promjenu posade i proviÅ¡tu najčeÅ¡će rade na moru a sa agencijama ne žele surađivat.
Pozdrav

UpoÅ¡ljavaju strance ( meni ponudili ) ali ne plaćaju let do Danske, moraÅ¡ plaćat porez, promjenu posade i proviÅ¡tu najčeÅ¡će rade na moru a sa agencijama ne žele surađivat.
Pozdrav

Pozdrav groffe jeli mos rec za koju poziciju su te zvali I jeli direktno ili preko agencije , Zanima me pa mozes mi I na privat pisat hvala zivio

Nudili mi mesto zapovjednika na Errv kad san bil va Esbjergu kod njih na jednom tečaju ali sam in se zahvalil na ponudi radi gori navedenih razloga. To je bilo leto dan prije nego ča je Hrvatska uÅ¡la va EU, možda je sad ča drugačije.

We employ following professions:

- Masters

- Masters home trade

- Officers

- Chief Engineers

- Ship’s Engineers 1[SUP]st[/SUP] class

- Mechanists 1[SUP]st[/SUP] class

- Junior Engineers

- Able Ship’s Assistants

- Ordinary Ship’s Assistants

- Cooks

Back