ER offshore job offer

KIKI75

New member
Dobar dan momci

pozdrav iz prijateljske nam zemlje Ghane.Imam jednu zamolbu ako ima netko sa ER offshora jer sam dobio ponudu za 2nd.mate za nove brodove koje im dolaze kroz koji mjesec,
Stupio sam u kontakt sa doticnim Christianom iz crewinga pa me zanimaju malo place sekonda i uvjeti rada ,brodovi ,stabilnost kompanije dali placaju putne troskove i tecajeve???::p
Znam da imaju 3 broda u Ghani Aalesund,Narvik i Stavanger jer radim sa njima na fieldu ali me zanimaju detalji?

Eto ga toliko za sada puno hvala unaprijed.

Srdacan pozzzz svima iz Ghane:D

Nemam ti pojma, ja sam poslao aplikaciju preko one standardne adrese pa mi se javila Kirsten a taj Christian je bio u cc da nemoj poziciju sad odmah ali bi trebalo bit kroz koji mjesec. Kaze da bi mi ponudili za 2/O posto nemam DP ni offshore iskustva. Reko sam joj da sam doma tek 15.7. pa kaze da se javim onda kad dodjem doma.
A o njima znam eto place, i da su odlicna firma sto se PSV tice. I da bi trebali dobit nesto brodova u skroj buducnosti, novih ili polovnih, ne znam.

Nemam ti pojma, ja sam poslao aplikaciju preko one standardne adrese pa mi se javila Kirsten a taj Christian je bio u cc da nemoj poziciju sad odmah ali bi trebalo bit kroz koji mjesec. Kaze da bi mi ponudili za 2/O posto nemam DP ni offshore iskustva. Reko sam joj da sam doma tek 15.7. pa kaze da se javim onda kad dodjem doma.
A o njima znam eto place, i da su odlicna firma sto se PSV tice. I da bi trebali dobit nesto brodova u skroj buducnosti, novih ili polovnih, ne znam.

Kolega s foruma Crtazara je na toj firmi vec starosjedioc ako se nevaram. Javice on kad se logira kako je tamo?

Iskreno Tommi ako nemas DP iskustva i offshore iskustva to ti moze bit samo dodatni poticaj jer za ER su culi svi i ako mislis radit u offshoru ili kao DPO tu ces sigurno ispec znanje barem sta se supply-a tice...
Neznam za tebe ali ako su ti ponudili bez ikakvog certificata i iskustva po meni im onda fali ljudi ili im bjeze glavom bez obzira uglavnom takvi poslovi se dobivaju preko jebene veze ili sa nekim minimalnim iskustvom na supply-u barem DP advanced....barem je meni tako bilo.
Uglavnom hvala na odgovoru i sretno sa ER-om
Pozzz

problem sa E.R offshoreom je sta imaju posebni ugovor sa poljacima,i gori su poljaci glavni,tesko se avancaje za nas svit radi njih,znam ljude koji nisu mogli nikako avancati i presli su onda na tidewatera na uk contract,od placa mislim da kapetan ima nekih 15k eura,nisam siguran za drugog casnika,i to je razdjeljeno pola na brodu pola kod kuce,dok mornar ima nekih 2800 eura,raspitat cu se jos za uvijete casnika pa javim

problem sa E.R offshoreom je sta imaju posebni ugovor sa poljacima,i gori su poljaci glavni,tesko se avancaje za nas svit radi njih,znam ljude koji nisu mogli nikako avancati i presli su onda na tidewatera na uk contract,od placa mislim da kapetan ima nekih 15k eura,nisam siguran za drugog casnika,i to je razdjeljeno pola na brodu pola kod kuce,dok mornar ima nekih 2800 eura,raspitat cu se jos za uvijete casnika pa javim

Hvala ti Picard ...

Uzimaju ljude jer im u sljedece 2 godine dolazi 9 novih brodi.4 dolaze u sljedecih nekoliko miseci.Uzimaju ljude bez iskustva ali uvik ides skalu nize...Neman sta vise nadodat jer san u temi prije napisa sve uvjete I place na firmi.Bice si ti Kiki75 na Seacora kad kazes da radis s nama na fieldu u Gani?Pozz
P.S.Ti sta ode nisi mogli avancat pa su isli na Tide nisu avancali radi nekih grijeha iz mladosti a ne radi Poljaka.Igrom slucaja znan o kome se radi.Ako si dobar avancaje se relativno brzo,pogotovo u ovo vrime

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Hvala Duka na odgovoru

Tako je ja san na Seacora neznan gdje ce ti novi brodi radit ali nadam se da ce bit Afrika...Pozdravi iz Ghane ako budete u portu navratite do nemorete falit samo uperite u najvecu kramu u portu.

Pozzz K

Last edited:
Evo jutros sazna da je firma otkazala onih 9 novogradnji jer se navodno nisu skupile pare.Nazalost za sve koji su aplicirali nista od posla. Po jedan brod se tribalo ic za koji dan.Ljudi bili vec spremni I sad ovo....Steta

Bog Duka

Evo ja san vezan jutros ispred ER Aalesunda ako imas vrimena navrati do skale pitaj za Kristijana ili Nenota pa ce netko doc doli i samo dodji do mosta....
A jebiga i njihovo otkazivanje....upropastili mi dan

Pozz K:udriglavom

Uzimaju ljude jer im u sljedece 2 godine dolazi 9 novih brodi.4 dolaze u sljedecih nekoliko miseci.Uzimaju ljude bez iskustva ali uvik ides skalu nize...Neman sta vise nadodat jer san u temi prije napisa sve uvjete I place na firmi.Bice si ti Kiki75 na Seacora kad kazes da radis s nama na fieldu u Gani?Pozz
P.S.Ti sta ode nisi mogli avancat pa su isli na Tide nisu avancali radi nekih grijeha iz mladosti a ne radi Poljaka.Igrom slucaja znan o kome se radi.Ako si dobar avancaje se relativno brzo,pogotovo u ovo vrime

a nezz tide na uk contractu nudi bolje ugovore i uvijete od ER-a

Ovisi gdje navigajes. Jer je day rate dosta razlicit za nord i afriku.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pozdrav kolege, evo dobio mail od Christiana, evo sto pise;
Dear Mr. .....,

this is to confirm safe receipt of your application – thanks for showing your interest to join our company.

We do not have any available positions yet, but this might change during the next months as we are planning to take over some new ships.

If you are still interested to join us, we would offer you a 3rd Officer position first.

Please fill out the attached “application form” and let us know the following questions:

a) as of when you are scheduled to re-join a ship?

b) how long is your estimated stay on board?

c) what is your wage request?

Thanks in advance & best regards

Evo i kontakta:
Christian Kühn | HSSEQ & Crewing Dept.

E.R. Offshore GmbH & Cie. KG

Hohe Bleichen 12 | 20354 Hamburg

Tel.: +49-40-3008-1327 | Fax: +49-40-3008-18-2508

eMail: christian.kuehn@er-offshore.com

E.R. Offshore - E.R. Offshore

Znaci kroz koji mjesec se dobiva jos novogradnji, aplicirao sam za poziciju 3rd bez iskustva.

Pozdrav svima,evo neki dan dosa sa broada,tako da nisan nazalost ima priliku naisat nesto ili dati neki savjet....uglavnom firma se siri,u ovih par godina se stvaralo ime sa 13 brodova,mislim da firma ide u dobrom smjeru I prakticki u kratkom roku ce se povecati za duplo,sadasnji brodovi su u odlicnom stanju iako neki imaju I desetak godina,ekipa na brodovima je vise manje super,ovako gledajuci place mislim da su medu boljima ako ne I najbolje na PSV,vec za ATHS su u usporedbi sa drugim firmama u nekj sredini,uglavnom dobijan dosta ponuda ali niti jedna jos nije bila da bi uopce I pomislija minjat E.R.Offshore.....nadan se da ovin povecanjem nece izgubit ovo sto sad ima a to je neka obiteljska spika,neko razumjevanje prema ljudima,uglavnom toplo preporicam....nisan procita sve postove,nadan se na san napisa nesto sto nije neko drugi:uzdravlje

Iskreno Tommi ako nemas DP iskustva i offshore iskustva to ti moze bit samo dodatni poticaj jer za ER su culi svi i ako mislis radit u offshoru ili kao DPO tu ces sigurno ispec znanje barem sta se supply-a tice...
Neznam za tebe ali ako su ti ponudili bez ikakvog certificata i iskustva po meni im onda fali ljudi ili im bjeze glavom bez obzira uglavnom takvi poslovi se dobivaju preko jebene veze ili sa nekim minimalnim iskustvom na supply-u barem DP advanced....barem je meni tako bilo.
Uglavnom hvala na odgovoru i sretno sa ER-om
Pozzz

Kiki sori ali ne bizi niko sa E.R. naprotiv za PSV neznan ko more lipse platit

Prijo imas krive informacije,kakvi poljaci???bar sto se tice officirskog kadra.sa E.R. nema nikakve stvari firma ima I glavu I rep,ja san na athini,pa smo 60 posto HR,ostalo su POL,UA,RUS

Back