DP Certifikat - koliko vremena je potrebno za procesuiranje od prijave

Nakon mojeg upitivanja su malo pozurili i prije par dana dosao DHL sa mojim DP brevetom.
Znaci 9 sedmica od kad sam sve slao, dosta brzo.......

Lud...Nautical sheet

Lud...Nautical sheet

Evo sta sam ja dobia neki dan.....ovi gore u engleskoj nisu svoji!!!

Dear Niram

Thank you for your email.

We are currently processing applications that were received on 26/06/14. Once your application reaches the front of the queue you will be contacted by one of the DP staff, confirming the status of your application.
We are working through the application as quickly as possible but unfortunately many are coming in with queries and this has slowed down the processing time.

If you have any further questions then please get in touch with the DP Department on Tuesday and Thursday, and someone will be happy to help.

Kind Regards

Felippe Debeuf
Professional Services Executive

Evo sta sam ja dobia neki dan.....ovi gore u engleskoj nisu svoji!!!

Dear Niram

Thank you for your email.

We are currently processing applications that were received on 26/06/14. Once your application reaches the front of the queue you will be contacted by one of the DP staff, confirming the status of your application.
We are working through the application as quickly as possible but unfortunately many are coming in with queries and this has slowed down the processing time.

If you have any further questions then please get in touch with the DP Department on Tuesday and Thursday, and someone will be happy to help.

Kind Regards

Felippe Debeuf
Professional Services Executive
Ma izmisljaju.Ja san preda sve 16.07. a vec 20.08. mi je izdan brevet tj.oko 27.08 stiga na kucnu adresu

Da li je ko u zadnje vrime aplicira za DP?
Moje su papire primili prije tocno 5 miseci..
Zadnjih misec dana ih zovem... i odgovor je..your application is in queue...ma u kojem redu? wtf
Cini mi se da rade po nacionalnosti ili samo seru... jer imam dva engleza na brodu koja su aplicirala iza mene jedno 4-6 tjedana i dobili su vec brevet..

Meni su procesirali aplikaciju za 12 dana. Nakon maila koji je potvrdio da je logbook verified je jos neko vrime proslo dok su poslali i dobio doma za 3 tjedna sve skupa. Mozda ima veze sto sam po staroj shemi sa malim logbookom, jer mi se cini da ce uskoro bit 5 godina da je nova shema aktivna pa ce stara postat zastarjela, (aka trebat ce ponovo polagat advanced).
A mozda imaju veze i detalji tipa da sve bude uredno kako je napisano u njihovim upustvima, kopije breveta ovjerene kod javnog biljeznike i te cake, i da svaki uploudani file da ima ime sto je tocno da sve bude pregledno... Nemam pojma ali cekat 5 miseci definitivno nije ok...

Inace novi site za aplikaciju im je krcat bugova, nece radi u Firefoxu dosta opcija pa sam triba koristiti kurcev Internet Explorer, a i sa njime ima nekih "stucanja", ugl. uspio sam u kombinaciji oba dva sve uploudati, sliku, skenirane dokumente i certifikate i sve kompletirati. Masa brodova koja je prije bila u databazi vise nije, i ponovo je potrebno slati certifikate klase od dosta brodova.
Ne zaboravite check listu koja je dostupna tek nakon uplate za download, znam da sam je manicno trazio dan, dva dok to nisam pokopcao prije nego sam poslao dokumente ;)

Evo nakon sta sta sam ih nazva u fino rasistima...dobia email da je odobreno....
5 miseci ceka.....al napokon odobreno

Hi hi hi...na svoj sam čekao ravno godinu dana...i to sve zbog jedne jedine krive riječi u confirmation letteru ;)

Cestitke kolega niramr! Eto isplati se biti uporan. Ja kad sam dobio mail sa naslovom Log Book returned sam se smrza i skocija mi tlak jer sam mislio da sam nesto falio pa da cu trebat ponovo poslat kad ono sve proslo:D Izgleda da sam ja rekorder zasada po brzini obrade aplikacije :P
Cekati godinu dana kAO kolega morski_pas, uf bome tesko mi je i zamisliti svu potencijalno propustenu lovu i ponude, al eto glavno da je stigao.
Inace meni je potpisa crew manager confirmation letter, a nebi smio po NI pravilima pa me zbog toga bilo strah (nebi da nisam to napomenuo kompaniji bar deset puta al ajde), al na kraju sve proslo...

Uopce nije vazno tko iz kopmanije potpisuje ako je ta osoba na signatory list kod NI.
I ja sam se toga boja..jer mi je marine super i crew manager potpisivali.
Ali ja sam ima 6 razlicitih kompanija dok sam skupia dp time...i stavlja sam samo dp dane..npr ugovor od 2 miseca na dp 2 brodu sam dobia 13 dana,,
Al napokon gotovo!!

Pozdrav kolege! Molim za pomoc. Ja sam skroz zapeo. Jel mi moze netko reci koje sve papire treba slati. I sta mora biti original a sto kopija? I sto se ovjerava kod javnog biljeznika?

Back