Crude oil tankers

điđi;3755 said:
Zanima me stanje brodova na Veli,koliki su ugovori,naravno i prete?žno čija sve posada...

Mislim da c ti to Tony najbolje objasnit jer je vec godinama na Veli ( tako je napisao) Inace ja znan da su ugovori 4 miseca on a za svaki misec na brodu dobijes 28 dana doma. Samo koliko san primjetia a iman prijatelja kapa na Veli on je recimo na brodu skoro uvik 4 ako i ne koji dan vise a doma nikad nije vise od 3 miseca. Evo sad je bia 3 miseca i 2 dana. Ali place su dobre i on kaze da nebi nikad isa nigdi. Ima nasih ljudi u ranku kapa,2nda i reka mi je i da je s njim bija 3rd, Ali eto neka Tony potvrdi sta je tocno kad bude pisao. Niza posada su filipi

Brodovi na Veli su u odličnom stanju. Održavanje je na visokom nivou jer je to i politika kompanije, posla ima na nekim brodovima više a na nekim manje to svaki strojar zna. Na Veli se radi na način da kad se postigne određeni broj radnih sati uređaj (pumpa, kompresor, motor...itd.) se otvara i pregledava bez obzira jeli radi dobro ili ne. Koristi se PMS (Preventive Maintenance System), kompjuter izbaci radne naloge koji se onda izvršavaju. Većina velikih poslova kao što je vađenje pištuna, promjena HP pumpe itd. se radi na sidru u Fujairah koji je i home port. Takve poslove ne radi posada nego dođe ekipa s kraja.:hihi Papirologije ima masu kao i na svim boljim kompanijama. Ugovor je permanent 4 on - 4 off. Većinom se trude to održavati. Priča se da će ugovore smanjiti na 3 - 3 ili 10 tjedana on, 10 tjedana off ali o tome se priča već 2 godine i još ništa. Posada i junior oficiri su Filipinci a seniori su Hrvati, Poljaci i Englezi a u zadnje vrijeme ima nešto Rusa. Ljudi im treba ali VLCC ISKUSTVO JE OBAVEZNO! Ako je netko zainteresiran neka ode na stranice Vela International Marine Limited i tamo može ispuniti aplikaciju.

Last edited:
Šta možete reći o Steni i šta oni nude-ugovori, brodovi, plaće.... pogotovo za juniore i dali primaju naše treće palube

LJUDI, EVO DA SE MALO ODMORIMO O RASPRAVAMA O POREZU...OGLAS OD KOMPANIJE KOTC...
Kuwait Oil Tanker Company S.A.K.
www.kotc.com.kw
Position: Chief Officer
Job Category: Deck
Description: In charge of 4-8 navigational watch, maintenance and up keep of Deck machinery in co-operation of Chief Engineer. Also, responsible for Cargo Handling, Planning, Stowage and in charge of Deck Crew.
Other Employment Benefits: Permanent contract, Tour of duty 3 – 4 months, Voyage Leave rate 30 days, Family carriage on completion of provision period, Family Travel allowance, Company sponsored Training, Extended Tour of Duty allowance,More information available on request.
Minimum Qualifications and Experience: Class 1 or 2 (CoC), Holding Certificates as per STCW'95, Experience minimum 2 years continuous service in rank on Crude Tankers.
Ship Type: Crude Oil Tanker
Start Date: 28 Jan 2009
Salary: Salary Available on Request
Contract Work? No
Trip Length: 3 months weeks days

Seatrans, to su mali Kemikalci. Plove Nord Eu - Mediteran. Ugovor za sve oficire 2-2, za seniore toleriraju i 6 tjedana on/off. Place nisu naj ali moze proc. c/o 7500e + norvesko mirovinsko.
Internet na brodu!!!
Kontakt je Iginio Sgardelli u Rijeci. Traze povremeno sve oficire, krcaju i kadete.

Company: Bernhard Schulte Shipmanagement IOM
Position: Chief Officer
Job Category: Deck
Description: European Union national

Some chemical experience preferred, although vessel not carrying chemicals.

Required for Product tanker trading around West Africa.

Prospects for promotion to Master in September next year

3 months tour of duty with wages totalling €7,000.00 plus bonuses.

Long term contract with 3 month/on/off

To be part of a dynamic and professional team.

Other Employment Benefits: Propoects for promotion to Master in September 2009
Minimum Qualifications and Experience: Candidate must have at least 15 months onboard experience in rank.

Ship Type: Product Tanker
Salary: €7,000.00 per month
Contract Work? No
Trip Length: 3 months weeks days

www.shiptalkjobs.com

Crude oil tankers

Evo uvjeti na Chevronu dok sam ja bio tamo:
Placa:1st Engineer --- 5460 Eura x 12 plus 13 placa visina ovisi o dobiti kompletne korporacije ali je obicno 8-10 % od vase godisnje place + seniority + dodatak za visi brevet.
Tendencija firme je da izjednaci svim evropljanima placu a to je nekih 1300 Eura misecno vise za hrvate,mislim za prvoga a ostali isto samo manje povisica,to bi trebalo biti realizirano do kraja 2009 ili pola 2010 ali kako je sada recesija u Americi mozda ce to biti produzeno.
Zaboravio sam i pension plan,uplacujete koliko ocete ako mislite stajati tamo do penzije.
Radno vrijeme:Pon-Sub:6-18 Ned:8-12
Ugovor za prvoga 3 miseca na brodu 23 dana po misecu doma.
Posada:Dio brodova indijci,dio Filipi.
Oficiri:Indijci,Filipi,Englezi,Talijani,Hrvati,Amerikanci,Nigerijci,Angolani itd. ima ih odsvakud.:cool:

Samo vi pisite kolika je placa ionako nas deru i prate sa svih strana.
Saljite to na PM ili na mejl......ajme kako ste .......
nije to pomoc........:udriglavom :udriglavom :udriglavom

je, glupi su i ne znaju kolika je placa...
svako malo ti izadje oglas negdi di firma trazi ljde i spominju se place...

EVO JOS JEDAN OGLAS IZ TELEGRAPHA (ZA SVE ZAINTERESIRANE):

Deck and Eng Officers with experience in rank on Crude and/or Gas Tankers. Superior Licence preferred.
To find out more about above and to apply for these positions and others, please contact the Recr. officer on =44 141 876 3000 or email to chevintlmnann@chevron.com

Last edited:
Shell radi intervju u Globtika (sutra i preksutra)....tko zeli, mozda jos uspije upast na razgovor...

www.thenamaris.gr
At Sea Seafarers play a pivotal role to Thenamaris success. The crewing department actively seeks individuals that combine experience and skills and can operate to the highest level.

Responding to a dynamic and higly competitive market Thenamaris is committed to the continuous development of the crew personel of all ranks.

To submit your CV, click here...

ma cekaj,radno vrime od 6 do 18,jesu oni popizdili,sta je tu dobro,radno vrime mora bit od 8 do 17,subota do podne i nedilja dezurni obic pogon

je, istina je...cua sam to za chevrona...
jedan momak se pribacia sa tk-a na chevrona i kaze da se manje (fizicki) radi,ali da ga sataru sa pustim sastancima...a da se i vikendom radi,ka sta je gori napisano...
mislim, na sve se covik navikne...ali..

ma nema sanse,zna se radno vrime,i ovi moji su tili radit suboton i nediljon do podne pa san odma diga barufu i prominili,ja iman filipe posadu i svima je kod mene subota do podne,nedilja dezurni obic pogon,ako in se nesvida,baj baj

Back