gavro
Korabljoni Sekretar
...plus mu Bozic kapnuo koju u djep za reklamu i eto ti clanka.
Jašta, C.C2 i ja mislim da je tako.., reklama je hebena stvar?!
Baj d waj, pričo sam s nekima od onih koji su bili na SSM brodu Swift, rekli su mi da bi mogli napisati priručnik alla "Kako preživjeti u Paklu". Možda su ga već i dali u tisak?! Kažu da je onaj pakao o kojem je govorio Dante Alighieri pravi Raj, u usporedbi s SSM Swift paklom, kojeg su oni proÅ¡li. Ohimeee.., puno viÅ¡e krugova!
Eo, tražim po Internetu imal' đe dunjaluka i ahireta, ubacujem u Google ključne riječi kao posal, pomorac, dobra zarada i te stvari i onda otvaram linkove u nadi da ću pronaći neko rjeÅ¡enje i stalno nabasam na - bradatog Raleta. Eo, vidi:
"Na svjetskim morima nedostaje oko 40 tisuća pomoraca, od toga 15 tisuća visoko kvalificiranih. Mislim da bi hrvatska država boljom politikom prema pomorstvu mogla u vrlo kratkom roku Å¡kolovati veliki broj visoko kvalificiranih pomoraca, koji bi u dogledno vrijeme mogli “zagospodariti†svjetskim morima. Treba znati da su hrvatski časnici i zapovjednici oduvijek bili vrlo cijenjeni u svijetu, kaže kap. Božić".
Pomorci do svoje 40 godine mogu zaraditi 1,5 milijun USD > Slobodna Dalmacija > Hrvatska
Ništa još nema po novinama o naj-novijim podvizima Raleta, u brodarskom biznisu?!
Rale ima čak i kapetanski čin ha ha ha.., a strojar po struci?! A nije mi jasno ni ovo:
MPPI
Last edited: