Dalmos
New member
Evala
Evo da otvorim temu na racun Hrvatskih agencija,vecernjih pomorskih skola I ostalih tema na racun navedenog.Pa ovako Evo vec koji misec trazin posal ka terco ili drugi makine I pod ko zna koji put nenalazin nista...iman iskustva 5+ godina...di God oden traze nemoguce stvari I to pogotovo u nasim agencijama.Drugo znam dosta ljudi "pomoraca" koji su zavrsili skole konobara I kartonozera itd te su us pomoc vecernje skole of par iljqda kuna I ocito neke veze ukrcaju ko ludi.Iman informacija di firma di navigan je ugasila agenciju u Hr cisto is tog razloga...Nas hrvata je malo Al smo govna kakvih nema zato ce Nas rumunji I ostali prisisat vrlo brzo ako vec nisu jer ovo vise postaje nemoguce.Umisto da nam pomognu traze nemoguce stvari a kad dodes na takvu firmu sretnes rumunje I ostale istocnoeuropske race koji neznaju di je prova a di je krma,a tebe u agenciji u hrvatskoj sta te ukrcala trazi jebeni doktorat.Jel itko of tih debila sta radio Tim agencijama ikad bija na brodu??? I triba li kaznjavat to ukrcavanje priko veze?
Postovani kolega Pero ili da recem Petre? Posto ovaj forum poveziva jako puno prijateljstva koja su se ode sklopila i ima taj neki brodski dir ja sam se malo zainteresira za to sta ti pises i istrazio, a fala Bogu dragom iman i ljudi kojima se mogu obratit.
Dakle dosao sam do sljedecih spoznaja a to je sljedece: da vama kolega nisu problem agencije i pomorske skole nego nesto drugo (ako sam ja u pravu) a to drugo je da ste vi gospodin Pero.(znam i prezime ali necu pisat) koji je na zadnjem brodu bio u nekoj blagoj barufi, te ste od kompanije dobili otpust a s obzirom da je ta kompanija jako velika grupacija i na njoj su vam zatvorena vrata, tako automatski niste dobili ni pismo preporuke koje mozete pokazat na predstavljanju u druge kompanije i tu pocinje po mom sudu vasa ljutnja,
Da se razumimo i da nebi mislili da mi je drago jer ste u toj situaciji jer stvarno nije, ja vam moram reci da avoj problem mozete rijesiti prvenstveno ako shvatite da vi morate imati drugaciji pristup prema novim zivotnim izazovima i ne okricati se u proslost.
Zelim vam brz pronalazak posla a vi to shvatite sad kako zelite a ako to niste vi sta ja mislim da jeste onda vam se unaprid izvinjavam
Last edited: