Agencije veze vezice I klasicna hrvatska posla

Evala

Evo da otvorim temu na racun Hrvatskih agencija,vecernjih pomorskih skola I ostalih tema na racun navedenog.Pa ovako Evo vec koji misec trazin posal ka terco ili drugi makine I pod ko zna koji put nenalazin nista...iman iskustva 5+ godina...di God oden traze nemoguce stvari I to pogotovo u nasim agencijama.Drugo znam dosta ljudi "pomoraca" koji su zavrsili skole konobara I kartonozera itd te su us pomoc vecernje skole of par iljqda kuna I ocito neke veze ukrcaju ko ludi.Iman informacija di firma di navigan je ugasila agenciju u Hr cisto is tog razloga...Nas hrvata je malo Al smo govna kakvih nema zato ce Nas rumunji I ostali prisisat vrlo brzo ako vec nisu jer ovo vise postaje nemoguce.Umisto da nam pomognu traze nemoguce stvari a kad dodes na takvu firmu sretnes rumunje I ostale istocnoeuropske race koji neznaju di je prova a di je krma,a tebe u agenciji u hrvatskoj sta te ukrcala trazi jebeni doktorat.Jel itko of tih debila sta radio Tim agencijama ikad bija na brodu??? I triba li kaznjavat to ukrcavanje priko veze?

Postovani kolega Pero ili da recem Petre? Posto ovaj forum poveziva jako puno prijateljstva koja su se ode sklopila i ima taj neki brodski dir ja sam se malo zainteresira za to sta ti pises i istrazio, a fala Bogu dragom iman i ljudi kojima se mogu obratit.
Dakle dosao sam do sljedecih spoznaja a to je sljedece: da vama kolega nisu problem agencije i pomorske skole nego nesto drugo (ako sam ja u pravu) a to drugo je da ste vi gospodin Pero.(znam i prezime ali necu pisat) koji je na zadnjem brodu bio u nekoj blagoj barufi, te ste od kompanije dobili otpust a s obzirom da je ta kompanija jako velika grupacija i na njoj su vam zatvorena vrata, tako automatski niste dobili ni pismo preporuke koje mozete pokazat na predstavljanju u druge kompanije i tu pocinje po mom sudu vasa ljutnja,

Da se razumimo i da nebi mislili da mi je drago jer ste u toj situaciji jer stvarno nije, ja vam moram reci da avoj problem mozete rijesiti prvenstveno ako shvatite da vi morate imati drugaciji pristup prema novim zivotnim izazovima i ne okricati se u proslost.

Zelim vam brz pronalazak posla a vi to shvatite sad kako zelite a ako to niste vi sta ja mislim da jeste onda vam se unaprid izvinjavam

Last edited:
Izvinjavam se ako Sam koga naljutija haha,moja gramatika pisanja ovde je posljedica autocorrect a na iphonu.Cilj je bilo ukazivanje na nepostivanje Nas kao pomoraca of strane nasih agencija I Nas medjusobno opcenito.Thats it

Last edited:
Tocno tako...evo ja ove godine slavim 20godina koristenja Pomorske knjizice, i bio sam od trajekata,Cruisera,platformi svakakvih, pa do CAMELOT-a sa 800 ljudi gore,kao najveceg plutajuceg acc.Hotela za naftne kompanije...naravno, te iz istog iskustva tvrdim da za DOBRE LJUDE I DOBRE POMORCE uvijek ce se naci opcija, propadne li jedna,druga ili treca firma.
Sa ekspanzijom offshore, nakrcalo se svacega, kako rece gospodin i konobari su postali Derrickman i svasta nesto...ali, sada evo doslo je do filtriranja...
Nazalost neki ljudi doista nemaju niti srece, ali...ponavljam, za dobrim radnicima uvijek postoji potraznja, uvijek !!!
Evo Cosulich ratuje ovih dana, fali im raznoraznog kadra...no, poneki od nasih DIKA tvrdi da je 150 E na dan podcjenjivanje i tako...pa mu je Agent kriv. Ponekom ne pase Nigerija, ponekom rotacija...uglavnom...kilavom....i dlaka smeta....
Generacija prije mene je imala 12 mjeseci ugovore...moj prvi tir je bio 11 mjeseci, od dry-docka do dry-docka...

Back