3rd Engineer MPSV DP2

nocken

asistent
E o triba mi smjena, majmun se sitija javir dva dana prije da nece doc, javite se u Bsm Split, ukrcaj 14.10og.

Nzn sta rec, jedan momak s foruma je bija u kontaktu s njima i napravija lijecnicki, naravno o svom trosku,...rijesija testove, i nakraju nista, zajebalo i mene i njega, bolje nista ne komentirat...

Za testove nzn ja san ima intervju sa superint. oko uru vrimena propitkiva ism sms i te ludosti. Pa vezano za posa i tako nista strasno.
A brod radi u Njemackoj na windfarmi.

Mene su ti testovi dno dna.Tako je mene jednom pita nakon 10 godina sta sam na moru.Cemu sluzi separator?
Ja kazem nemam poima prvi put cujem za to......dali se to maze na kruh.?Onda je svatija da ispituje glupsoti.
Naravno da sam prosa testove,ali nikad nisam se ukrca jer upala bolja prilika.

Ma meni je smisno sta eto pilaju sa tin rtestovima intervju traze neko iskustvo, papire po mogucnosti huet. I onda dodes minjat lika latvijca koji je prije ovoga odradija par ugovora ko mazac na nekon dp brodu rijesija papire i isa odma za sekonda. Ali njih njihove agencije guraju. A mi moramo bit astronauti...kapo njemac dosa sa kontenjera bez dana iskustva u offshoru.. bas se pitan kad ce koji nas tako...

Last edited:
Strojar

Dobro sto vroGa nezna sto je separator(neznan ni ja)..ali ti sine????!!!!!

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Ma meni je smisno sta eto pilaju sa tin rtestovima intervju traze neko iskustvo, papire po mogucnosti huet. I onda dodes minjat lika latvijca koji je prije ovoga odradija par ugovora ko mazac na nekon dp brodu rijesija papire i isa odma za sekonda. Ali njih njihove agencije guraju. A mi moramo bit astronauti...kapo njemac dosa sa kontenjera bez dana iskustva u offshoru.. bas se pitan kad ce koji nas tako...

istina ovi nasi traze ovo ono , pa ka nemaju vise sta pitaju "a zasto si toliko dugo doma i slicne stvari" i onda dojdes tamo na brod i vidis ove istocnjake ruse , Rumunje , ukraince i ostale ne da nemaju iskustvo ma niti u istom rangu na drugoja vrsti broda padnu sa marsa...
...ali eto tako je

A iz samog BSMa nemaju puno interesa se trsit za naÅ¡e ljude bar ne odaju taki dojam jer kolega latvijac Å¡ta smo navigali skupa mi je reka sasvin drugu priču u njih agencija BSMa gura njih daje rijeÅ¡ene testovi i ljudi se lipo nacrtaju sa 90% točmom svakom stvkom.A u nas kad dođeÅ¡ popuju o postocima testa neka odu na fax pa traže teoretske stručnjake.

Ne znan koliko su ti ponudili,ali u danasnje vrime se ne pregovara oko place vezano za offshore.Po meni bolje ista nego stat doma bez place a i nisan siguran jesi porez uspija pokrit tj.skupija 183dana.Nema bas puno ponuda za offshore jer svi otpustaju,a pogotovo za 3/e kojeg su sad skoro pa ukinili.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam za porez i viska dana.
S obzirom da sam na Offshore 4 godine uspija sam ustedit da mogu doma bezbrizno stati neko vrime i cekat nelosu priliku.
Uvijete koje su mi ponudili uvik ce se moci naci u Offshore-u

E onda dobro.Lipo doma za blagdane a onda u nove pobjede....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back