viza oli ti ga dokument za rad u US GOM

igorduce27

New member
Pitanje kolega
Kako dobiti ovu US vizu za rad u mexiku?
Jeli mogu to sam sredit, u principu dat zahtjev u Ambasadu ili proces ide dublje, kada firma zahtjeva od Ambasade u HR?
Vidim da ima dosta ponuda za rad u US GOM al bez toga ne ide. Pa eto ako ima ko informacije bio bi zahvalan na odgovoru.
Ja nisam upucen pa molim pomoc!
Zahvaljujem unaprijed! :uzdravlje

Ako si mislia na C1/D Us vizu onda ti treba neki dokaz da ides raditi u US, neko garantno pismo od firme...
ja mislim da je tako bilo kad sam je radia,,,stvarno nisam siguran, udi na njihove stranice i pogledaj ili nazovi gori u zagreb, to ti je najjednostavnije

Ako si mislia na C1/D Us vizu onda ti treba neki dokaz da ides raditi u US, neko garantno pismo od firme...
ja mislim da je tako bilo kad sam je radia,,,stvarno nisam siguran, udi na njihove stranice i pogledaj ili nazovi gori u zagreb, to ti je najjednostavnije

C1/D je tranzitna.
Za continental outer shell ti treba B1 OCS Viza za koju je potrebno pismo Coast Guarda koje potvrdjuje da je na brodu / platformi na koju ides radit provedena inspekcija te da brod zadovoljava uvjete Coast Guarda. Isto tako potreban je exemption letter kojim coast guard daje brodu pod tudjom zastavom pravo za radit u Outer contnental shellu te povrdu da brod nema namjeru radti unutar kontinentalnih voda posebno ne u coast transportu.

Ako ides direkt na firmu koja je vlasnik broda ona ti ne treba ugovor o suradnji izmedju ownera/operatora i agencije koji ti treba ukolko si freelance i ides preko contracting agencije.

:hihi

Sve je tako kako je Bilich napisao. Triba ti B1 OCS Visa i sve ove papire ti šalje firma ako im je brod u US Gulf.

Viza

Viza

Zahvaljujem Na odgvorima. Malo kasnim jer sam dolazio doma.

Ne znam koja je to vrsta vize. al sam vidio dosta oglasa na kojima se traze vize.

( Hiring 3rd Engineer for temporary rig assignment located in the US GOM onboard a deepater drilling rig. Must be eligible to work in the US GOM, and must have valid certs.

Evo primjera.
Ne salje me firma!
Jeli moguce sam napraviti tu vizu da mogu Aplicirat za taj posao? Dati zahtjev ili nesto slicno?
Zbilja nisam upucen. razmisljam da zovnem ambasadu, pa bar da znam neki primjer da im recem,a ne kao bena da zovem bez pojma da imam. jbg.

Jeli moguce sam napraviti tu vizu da mogu Aplicirat za taj posao?

Ne. Treba ti dokumentacija od firme.

Inače ako imaÅ¡ OCS vizu možeÅ¡ naći dobrog posla jer dosta često zafali čovik i priko noći a malo tko ima vizu.

Hvala covik
Eto onda apliciram, nema sta.
Rekao bi jedan User Upri Sonja brdo je :uzdravlje:uzdravlje

Ne. Treba ti dokumentacija od firme.

Inače ako imaÅ¡ OCS vizu možeÅ¡ naći dobrog posla jer dosta često zafali čovik i priko noći a malo tko ima vizu.

Hvala covik
Eto onda apliciram, nema sta.
Rekao bi jedan User Upri Sonja brdo je :uzdravlje:uzdravlje

Pozdra
Ne mozes aplicirati bez da neams papir od firme koja potvrduje da ides na njihov taj i taj brosd u svojstvu tog i tog,mora biti navedena placa medu ostalim.Kad to sve dobijes ides u Zagreb i onda oni gore odluce dali ce ti je dati ili ne,ja sam je radio u 12mjesecu a pokusavao sam i prije toga sam aplicirati pa su me odbili irekli da mi treba ovo gore sve navedeno.Bio je jedan momak ispred mene isto za OCS vizu i na zalost su ga odbili.
Ja ti kazem iz osobnog iskustva od prije 3 ipol mjeseca.
Zivili:uzdravlje

Back