Viking Cruise

Pozdrav svima, ima li tko da podijeli kakvu frisku informaciju za Viking Cruise, posebice dva nova expedition broda za polarne dijelove Oktantis/Polaris. Generalna situacija na brodovima, kabine za oficire, hrana, internet, privilegije teretana barovi restorani i slicno?
Ustroj palube, koliko znam tamo imaju Chiefa palube pa onda ide sekondo kojih je vise, je li to senior sa 2.5 strike ili klasika 2 strike, te terco.
Pretpostavljam da je double watchkeeping svakako?
Svaka dodatna informacija vise nego cijenjena.
Lp svima

Pozdrav , nije mi jasna ova struktura .
Captain , staff captain , chieff mate , second mate , third mate .
Third mate je zapravo junior off koji radi za 2000 dolara i onda nakon 6 mjeseci je promoviran za drugoga . Sto bi na cargo brodovima bilo u rangu trecega . Nadalje chif je zapravo sekondo koji drzi gvardiju i ima zaduzenja za navigaciju i update . Znaci staff captain , chief i sekondo drze gvardije i u njihovim gvardijama su jos po jedan junior off ?

ja radim na palubi na ice class brodovima.. struktura je
master, staff captain.
chief officer x3 - safety & security, CO maintenance, CO submarine
3 sekonda + 2 sekonda podmornice
3 treca oficira
1 sekondo i jedan treci su filipinci - sekondo iskusan, 3ci promovirani iz aba
da dupla je gvardija

hrana je dobra ako se jede di jedu gosti, za posadu smece.. kao i na svakoj firmi di sam bio
kabine su lijepe, stvarno lijepe i ima mijesta (za razliku od swan hellenica, senica ili boze me sacuvaj sta SSM nudi)
3 stripe na vise ni kap alkohola, a gvardijani nesmiju 8 sati prije gvardije, tako da ona piva na dan nema toga
uzmu ti robu u laundry, isti dan je vrate poslozenu
ugovori 10 tijedana on off
internet free, brzina je ok.. stime da normalno neka cenzura postoji

nakon dosta vremena i firma sta sam promijenio ovdije vidim da su ljudi sretni. opce misljenje

brodovi plove antartika sezona i onda kroz panamu velika jezera - uglavnom napravljeni su za jezera

sve je to ljepo i fino, ali kada nesto narucis to cekas godinu dana, i to je malo.. stalno javljaju da ce doci a nikako da dojde, fali dijelova
borba uvijek s hotelom za treninge, za one osnovne stvari, dont block fire doors, dont leave bulshits on staircase.
disciplina nikakva... sms smece, pisan za kargo brodove... ako to mozes podnjet je dobra firma

ljudi iz offisa u Splitu..... skidam im kapu, jako lijep i pristojan odnos.. sve sta se kaze to se napravi.veliko postovanje s njihove strane

Poštovani, primaju li na Vikinga trece oficire palube? Di se moze aplicirati?
Da li ukrcaj vodi i dalje Wilhelmsen u St?

Primaju, ali moras imati iskustva na slicnome i sve zadovoljavajuce certifikate.
Moras imati srece da traze, jer ako ne traze i ako nema openinga, nece uzeti nikoga. A ako ima onda prvo njihovi, znaci skandinavci, ako njih nema onda nasi.
Dosao je jedan decko nas za trecega pred godinu dana. ali imao je iskustva . A i vidis sta sam prije napisao, promovirani filipinci iz ABa u trecega... mislim nemam nista protiv toga dobri su decki i vrijeedni, zasluzili su, znanje je slabo, ali su voljni uciti
Da wilhelmsen krca

Ja bi ti ssavjetovo SSM za iskustvo, prosla je korona, ima mijesta, uzimaju sve; nije bas da ces nesto nauciti tamo ali ce bar u matrikuli pisati di si bio i pogotovo ako se skupi iskustvo ispod 60S...
Cuo sam svasta za SSM., ali iz vlastitog iskustva, Hrvoje je bio posten prema meni,

Last edited:
Vise puta probava u ssma, bez uspjeha... Em ne uzimaju kadete ako nisi prvi put, em ne uzimaju oficire, za aidu pokusava više puta aplicirati pa nula bodova...

a znam, uvijek je struggle, pogotovo ako nisi rodjen na odredjenoj vrsti brodova.

postoji velika mogucnost da ce biti otvorena pozicija za 2 cifa palube sredinom treceg mijeseca

Back