ja radim na palubi na ice class brodovima.. struktura je
master, staff captain.
chief officer x3 - safety & security, CO maintenance, CO submarine
3 sekonda + 2 sekonda podmornice
3 treca oficira
1 sekondo i jedan treci su filipinci - sekondo iskusan, 3ci promovirani iz aba
da dupla je gvardija
hrana je dobra ako se jede di jedu gosti, za posadu smece.. kao i na svakoj firmi di sam bio
kabine su lijepe, stvarno lijepe i ima mijesta (za razliku od swan hellenica, senica ili boze me sacuvaj sta SSM nudi)
3 stripe na vise ni kap alkohola, a gvardijani nesmiju 8 sati prije gvardije, tako da ona piva na dan nema toga
uzmu ti robu u laundry, isti dan je vrate poslozenu
ugovori 10 tijedana on off
internet free, brzina je ok.. stime da normalno neka cenzura postoji
nakon dosta vremena i firma sta sam promijenio ovdije vidim da su ljudi sretni. opce misljenje
brodovi plove antartika sezona i onda kroz panamu velika jezera - uglavnom napravljeni su za jezera
sve je to ljepo i fino, ali kada nesto narucis to cekas godinu dana, i to je malo.. stalno javljaju da ce doci a nikako da dojde, fali dijelova
borba uvijek s hotelom za treninge, za one osnovne stvari, dont block fire doors, dont leave bulshits on staircase.
disciplina nikakva... sms smece, pisan za kargo brodove... ako to mozes podnjet je dobra firma
ljudi iz offisa u Splitu..... skidam im kapu, jako lijep i pristojan odnos.. sve sta se kaze to se napravi.veliko postovanje s njihove strane