Interceptor
to ti je Angloeastern ponudija minimum minimuma za te pozicije,i jos na to uzmu porez,pa je to prejadno.I to je vjerovatno na veliki Seven Borealis di ima prilicno posla.
Sa mnom DPO poljak ima 275 funti priko Anglo i sad su mu digli jer se zalija jer drugi DPO priko ETPMa ima dosta vise.Prvi ima dosta vise,ne znan u lipu a cif ima 375 doduse direkt SS7,pricam u funtama.
ETPM daje dosta vise za ukrcaj na SS7,za moju poziciju 30 funti dnevno vise sta nije malo,i jos se priko njih ne placa porez a priko Anglo se placa porez tako da u Norveskoj npr.dnevnica izade dosta siromasna.
Ovde na ovom brodu kod mene filipinac riger ima vise od timunjera rumunja.Izgleda da smo mi europljani postali pravi kokosari i da cemo radit za crkavicu.Englezi,Skori,Irci,Nizozemci...ovde rade za isti novac ka i prije,znam iz prve ruke,pricam sa ljudima skoro svaki dan i uvik se nesto novo sazna.
Sta se tice Volstada mene su zvali neki iz Rijeke za jedan njihov brod,neki sta radi windfarm,simpa brod ali dnevnica je bila da to mogu doma skoro zaradit.
Rever daje pristojne dnevnice bar za moju poziciju i bija san sa par ljudi sta su radili kazu dobra firma