studiranje i navigivanje

keko

asistent makine
Pozdrav kolege

evo upa san prije dva miseca na golara, trenutno san na brodu. zapoce san visu al san izgubi pravo skolovanja ko redovni student i upisa bi ko vanredan, znaci polaga bi ispite kad san doma, uci bi na brodu.

imali koji od vas sa slicnom situacijon?
kakva su vasa misljenja o studiranju i navigaciji istovrimeno.

unaprid fala

mirno more

Pozdrav kolege

evo upa san prije dva miseca na golara, trenutno san na brodu. zapoce san visu al san izgubi pravo skolovanja ko redovni student i upisa bi ko vanredan, znaci polaga bi ispite kad san doma, uci bi na brodu.

unaprid fala

mirno more

a siguran san da ce ti se to otegnit,vjerojatno ce to trajat malo vise od predvidjenih 3 godine za preddiplomski studij...tako i ja planiram...izdrzi stari,sta da ti recem...:(

Pozdrav kolege

unaprid fala

mirno more

evo da ti odgovorin iz prve ruke , trenutno sam na faksu i moj klega a i tvoj (jel radi na Golara)
ti je sa menom jos od prve godine (sad sam 3.godina), naviga i polaže al brajo nema tu necu ovo ono , on kad dode doma torbica na ramena i predavanja po cile dane , konzulatacije i ispiti i samo to , evo ga dosa je nadomak
3. godine studija , neki profe ti izlaze u susrete a drugi te doslovno "jebu" !!!
nie lako , triba se satrat i ubiti odlucit jel os to zavrsit ili neces , jel ako ti triba brevet onda masu ekipe
lipo upise PPOP (posebni program obrazovanja pomoraca) koji kosca cca 10 000 eura i odrzava se u
2 semestra , svaki semestar traje 7 sedmica , preduvjet je 36 miseci navigacije kao drugi casnik stroja ili kuverte

jedan mali rezime , ako oces naredne 3 godine satrat se ko konj , izgubit živce , dane , novce , vrijeme
i nakon toga imat diplomu u rukama - GO AHEAD al brajo ako si mlad i mislis tj nagovorila te ekipa (otac , majka , kapo, kapetan, ekipa sa broda ..) onda se lipo ostavi toga jel ces samo izgubit novce i vrime. Sritno :cool:

ekipa pozdrav iden na kadeturu brzo pa bi poslje porucnickom razmislja o toj mogucnosti pa me zanima dali ste vi po bolonjskom programu studiranja i postoji li neka kvota sati sta se mora odslusat na tom vanrednom studiju ako ste na brodu u prosjeku 6 miseci godisnje i kako se dog sa fakultetom za ispite, izadu li vam u susret.

jedan mali rezime , ako oces naredne 3 godine satrat se ko konj , izgubit živce , dane , novce , vrijeme
i nakon toga imat diplomu u rukama - GO AHEAD al brajo ako si mlad i mislis tj nagovorila te ekipa (otac , majka , kapo, kapetan, ekipa sa broda ..) onda se lipo ostavi toga jel ces samo izgubit novce i vrime. Sritno :cool:

sta nije 2 godine dovoljno zavrsit da bi imao pravo polaganja za cifa i kapetana?

Back