Seabourn yahts

Dakle da pojasnimo, ovi spominju spam mail od
" company named SeaBourn Yacht Group in the United Kingdom"

A pravo ime legitimne kompanije je "The Yachts of Seabourn".

JEBENA RAZLIKA.............

Jedan plovi na kompaniji jer je cita "fine print"
a drugi se ceska po glavi...

Semantika?

ne pizdi, ekipa promjeni redoslijed rijeci u imenu i fata naivne, a ti kako si prirodno inteligentan ne fatas se na te fore, a za sve ostale stoji upozorenje da se ne zajebu

To ti je čisti spam. Seabourn je ekskluziva sa 5+ zvjezdica, namjenjena englezima i jako rijetko da netko drugi , pa čak i sa dobrim iskustvom na kruzerima , mo?že tamo proći. To definitivno nije ne??to na ??to se prelazi kao časnik s bulka, tako da to ignoriraj slobodno.

evo mali prigovor!

znaci seabourn je upravo ta kompanija koja gura oficire bez iskustva,ja sam zivi primjer,primili su me na seabourn quest bez iskustva na cruiserima,tocnije bio sam na tankerima..

evo mali prigovor!

znaci seabourn je upravo ta kompanija koja gura oficire bez iskustva,ja sam zivi primjer,primili su me na seabourn quest bez iskustva na cruiserima,tocnije bio sam na tankerima..

Pozdrav
I ja san se stufa ovih tankera,pa gledam kako bi upa na yahte inace san sekondo s kapetanskim.
Da li jos primaju tu ljude na yahte bez iskustva inace nisan jos ni cv napravia:D

Prestanite mini kruzere zvat jahtama,pa cak i kad to imaju u imenu ko ovi seabourn, ritz carlton yacht collection i slični prodavači magle. Na pravu jahtu i sa pravim uvjetima necete doc ni sa kruzera ako ne poznajete nekog tamo, a kamoli sa bulka i tankera.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Back