Porez na offshore dohodak??

sumegin

New member
Ekipa evo jedno pitanje za vas iskusne.Radim u Nizozemskoj na platformi i kompanija mi uplacuje mirovinsko u toj zemlji i placa porez za mene tamo.Da li sam dužan placat iÅ¡ta u RH?Nisam se nikad puno zanimo oko toga jer je u prvom planu bilo doci do posla.Ali sad kad je job tu treba gledat da ne dođe do problema sa poreznom i sve ostalo.Trebam li joÅ¡ iÅ¡ta uplacivati u RH?

OK imas vec tema o ovome ali evo ponovit cu ukratko.
Ako ti firma uplacuje mirovinsko i zdravstveno u drzavi koja je clanica EU nisi duzan placati nista u HR. To bi onda bilo duplo oporezivanje a to je protuzakonito.:hihi

Ako sam nesto krivo napisao neka me pametnij isprave. ;)
Pozdrav.

OK imas vec tema o ovome ali evo ponovit cu ukratko.
Ako ti firma uplacuje mirovinsko i zdravstveno u drzavi koja je clanica EU nisi duzan placati nista u HR. To bi onda bilo duplo oporezivanje a to je protuzakonito.:hihi

Ako sam nesto krivo napisao neka me pametnij isprave. ;)
Pozdrav.

Hvala za info

Porez na offshore dohodak??

Ja koliko znam .....moj slucaj, Velika Britanija je u sporazumu s Hrvatskom po tom pitanju, dakle placam tamo i nisam duzan nista u hrvatskoj......s time da moras trazit od socijalnog te zemlje koliko se sican S1 formu ko nekakav dokaz s kojim ides tu na nas socijalni......i to je trajalo dva miseca cca, cili proces salju mi-saljem im papirusine

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Back