mazač

Dobar mi kolega pomorac debelo u nevoljama.
Jedan od onih trenutaka ?životnih kad ni??ta ne ide i udarila ga takva depresija .
Crnogorac je iz Bijele , radnik , čovijek , kolega .
I pričao sa njim jučer preko Skype , pita me znam li ja ??to po Rijeci da ukrcaje.
Čovijek naviga 10 godina , Jugooceanija, Coeclerici ( di smo se upoznali ), mislim da je sad na MSC , a tamo da je neizdr?živo sa plaćom od 1400 USD ( ITF ugovor ).
Pa bih lijepo zamolio od ljudi na portalu ,da li itko ima kakve informacije da li koja kompanija ukrcaje mazače,čistače , pa da uputi na to,bio bih duboko zahvalan .
Uglavnom, ljudi , zahvaljujem unaprijed i izvinjavam se,
Jednostavno to mi obaveza , koliko se taj čovijek pokazao fer na brodu u to vrijeme zajedničke navigacje,
UNAPRIJED HVALA !!

Evo da ne piÅ¡em novi thread. Slična je situacija kao gospodin Å¡ta je napisao ovo zadnje gore.
Čovijek me danas zove sa broda inače Transeuropa(tzv.Diaz) da su im srezali plaće pa on kao mazač ima 1100$.
I nezna se koliko će joÅ¡ dugo opstat sve to. Pa i ja bih zamolio ako netko ima informaciju gdje bi se mogao ukrcat.
Neću da ga odmah onako spičim u glavu pa da kažem da nema niÅ¡ta gdje bih mu mogao preporučit da se javi.
Kao radnik je odličan, ali dosta je ograničen jer ne priča engleski.Žao mi čovijeka,cijeli svoj život na brodu kao mazač.JoÅ¡ mi govori da se raspitam u globtika jer su ga zvali joÅ¡ davnih dana da mu nude za nekoga suplajera. Kažem ja da je to ipak bilo davno,i oni ne uzimaju mazače koliko sam upoznat.
Eto ako ko ima nešto, a ako ne situacija je kakva je.
Živili

Back