Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Pozdrav ekipa, evo da updejtiram temu nisam zena i nemam dugu kosu i instagram followere, ali, dobio sam mail od Claudie Martin(koja je navedena na temi prije) ako sam zainteresiran za poziciju 2/O (deck) i poziv za intervju. Ako ima netko ko je trenutno na Celebrity-u da napise trenutno stanje ili se javi u PM bio bih zahvalan.
Aplicirao sam preko njihove stranice (RCL C TRAC) i trenutno sam 2/O na tankeru.

Last edited:
Nisam vec neko vrijeme na celebrityu ali tamo se ne minja puno toga,znaci ovako:2nd officer assistent gvardije,u gvardiji si sa prvim officirom ili chiefom,ispunjavas logbook itd..

Radno vrime je bilo 12 sati dnevno ali prijatelji sto su jos tamo kazu da se smanjilo na 10,varira sa kim zapadnes,vecinom Grci i gori i doli,naravno ima nasih,Rumunja ali prevladava Grcki

monopol,teski ljudi za raditi,bahati vecinom,placa za sekonda je oko 4500 dolara mozda malo vise gori doli ali tu negdi,,van gvardije radis za safety chekiras sve zivo,nemaju ni safety adminku to ti je nesto kao sekretarica.

Tako da ima posla puno oko papirologije*safety cards,certificate,jer oni su Grci i njima sekretarica netriba,samo sami sebi otezavaju ali takvi su kakvi

su,uglavnom da skratim,dobra firma za nauciti posao,navigaciju,safety itd...pa mozda ti i odgovara ali sa celebritya mozes lako firmu prominit jer su

oficiri cjenjeni koji dolaze sa celebritya,tako da ako zelis prominiti sa craga na putnicke dobra prilika,sretno!

Last edited:
Evo trenutno sam na brodu (tanker) i probao bi se prebacit, nije neko vrijeme sad zbog corone, ali probat cemo. Hvala puno na odgovoru, znaci isto ko sta se pisalo prije na temi nije se puno promijenilo.
Uglavnom ako se netko planira prebacit izgleda da traze i uzimaju, planiram odradit intervju kad se iskrcam pa vidit sta ce ponudit, javim sta su pitali ako ce kome pomoc.
Posto Celebrity spada pod RCL, dal je moguce i dal postoji praksa prebacit se unutar grupacije?

Koliko ja znam - prebacaj unutar grupacije nije moguc, u stvari verujem da jeste ali nije zvanicno.

Prebacaj je moguc,neki su se prebacili na Royala neki na TUI,neko ostane tamo,to je kao nepisano pravilo bilo moras biti izvan kompanije 1 godinu pa onda mozes,to vise ne vrijedi,osobno znan neke sta su se prebacili na Royala,neki na TUI neki na Azamaru,nako ugovora dva na Celebrityu ili obratno kako kome pase,najvaznije je biti dobar sa agenticom:)

Super, znaci teti iz crewinga poslat bombonjeru i buket haha. Bitno je znaci probat upast u grupaciju, tj uhvatit iskustvo negdje.

Kolege, dobio sam na email ponudu za 3/0 cak iako nemam iskustva sa kruzerima, sad cekam intervju da se obavi, da li neko zna kakvi su uslovi i da li vrijedi uopste prebaciti se sa tankera na kruzera?

Pozdrav , plata ti je 3700$ ugovori su 4-2, asistent u gvardiji , radi se po 12 sati dnevno , lijepa prilika za prebacaj na kruzere

Mesna ili riblja plata? :D
Za platu previše, za početničku plaću neloše.
To je samo na brodu, pretpostavljam?

Ekipa pozdrav! Ima li koga na Celebrity-a da kaže kakvi su uvjeti ( ugovori i plaće) za 1st Electrician i Chief Electrician? Imate li kakav kontakt slučajno za aplicirati?
Hvala unaprid! Živili:uzdravlje

Back