C.C2 Junior engineer Nov 20, 2017 #41 A normalno da nisam kad svaki put organizirate kad sam na moru. Jednom bio doma u to doba i razbolio se ko kucak.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A normalno da nisam kad svaki put organizirate kad sam na moru. Jednom bio doma u to doba i razbolio se ko kucak.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Dalmos New member Nov 20, 2017 #42 C.C2 said: A normalno da nisam kad svaki put organizirate kad sam na moru. Jednom bio doma u to doba i razbolio se ko kucak.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Imamo tvoj planner pa gledamo kad si kuci da nebi dosa jer smo culi da mozes puno izist hahaha Sent from my iPhone using Tapatalk
C.C2 said: A normalno da nisam kad svaki put organizirate kad sam na moru. Jednom bio doma u to doba i razbolio se ko kucak.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Imamo tvoj planner pa gledamo kad si kuci da nebi dosa jer smo culi da mozes puno izist hahaha Sent from my iPhone using Tapatalk
C.C2 Junior engineer Nov 20, 2017 #43 Bogu hvala. A trebo bi sredinom drugog. Sent from my SM-G930F using Tapatalk